Krzysztof Cybruch
CEO, Targ Śniadaniowy, Food Hall Poland
Założyciel i organizator rynku śniadaniowego "Targ Śniadaniowy" (Warszawa, Poznań, Kraków, Trójmiasto) Założyciel i organizator warszawskiego Targu Rybnego. Związany z projektami "Hali Koszyki" i „Bazar Koszyki Street Food”. Odpowiedzialny za komercjalizację, planowanie i strategii "Hali Gwardii. Prezes Food Hall Poland z projektami gastronomicznymi w Gdańsku i Warszawie. Od ponad 11 lat współtworzy kulinarną mapę Warszawy.
Bierze udział w sesjach:
-
Architektura i lifestyle na pierwszym planie, czyli pomysł na alternatywny handel
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIArchitektura i lifestyle na pierwszym planie, czyli pomysł na alternatywny handel
E-commerce zmienia zwyczaje zakupowe klientów. Dlatego galerie handlowe w walce o wydłużenie czasu spędzanego w obiekcie, tzw. dwell time, rozwijają strefy restauracyjno-rozrywkowe. Stymuluje je do tego także inny trend – obiekty handlowe powstające w rewitalizowanych przestrzeniach, które oferują wysublimowane produkty i doznania zakupowe. Takich przykładów na świecie jest wiele: Mercado de San Miguel w Madrycie, La Boqueria w Barcelonie. W Polsce pionierem jest Hala Koszyki w Warszawie. Czy będą kolejne?