Szymon Przydworski
dyrektor hotelu, Qubus Hotel Katowice
Absolwent SGGW w Warszawie na kierunku: Żywienie Człowieka i Nauki Konsumenckie
W 2009r. karierę rozpoczynał w branży gastronomicznej, zdobywając swoje pierwsze doświadczenia na stanowiskach kelnera i barmana. W latach 2013/2014 piastował już stanowiska kierownicze, m.in. stanowisko kierownika gastronomii w 3* hotelu NoBo w Łodzi oraz managera znanej restauracji Magdy Gessler – Polka w Łodzi.W kolejnych latach związał się mocniej z branżą hotelarską pracując m.in. jako manager F&B w hotelu Hilton Garden Inn w Krakowie. Brał również udział w otwarciu hotelu Aries w Zakopanem.
Od 2 lat związany z siecią Qubus Hotel, w której od 2021r. pełnił funkcję z-cy dyrektora Qubus Hotel Kraków, a od lipca tego roku piastuje funkcję dyrektora powstającego właśnie Qubus Hotel Katowice.